HÍREINK

A NOD32 ismét bizonyított

Az internet rohamszerű növekedésével együtt megnövekedett a vírusok száma. Cégünk a korábbi tapasztalatiból kiindulva egy korszerű, gyors és hatékony vírusirtót keresett, így találta meg az Eset NOD32-t. Cégünk és ügyfeleink elismerése mellett a vírusirtó ismét bizonyított, melynek során a SCMagazine odaítélte az legmagasabb minősítést.Az Eset NOD32 kiválasztása mellett szólt, hogy több platformon is ugyanúgy pontos, megbízható, rendkívül gyors és kis erőforrást igényel. Az Eset NOD32 az egyetlen olyan anti-vírus program, amely az első Virus Bulletin tesztje óta (1998. május) nem engedett át egyetlen vadon élő vírust sem a rendszeres tesztek során. A NOD32 kapta idáig a legtöbb Virus Bulletin díjat, míg keresési sebessége a vetélytársakét rendszeresen jelentősen felülmúlja.

A NOD32 nem csupán a vírusok, de a kémprogramok, a rootkitek és a kéretlen reklámprogramok ellen is védelmet nyújt. A szoftverbe integrált ThreatSense technológia azt is lehetővé teszi, hogy a vírusirtó mesterséges intelligenciája alapján felismerje az új kórokozókat. A vírusok természete gyorsan változik, az antivírus rendszereknek napról napra új, komplex veszélyek ellen kell védelmet nyújtaniuk. Így a proaktív védelemnek nincs alternatívája. 1997-ben az ESET elsőként integrált heurisztikus algoritmusokat a NOD32-be, amely mára megkerülhetetlen technológiává vált a vírusfelismerésben.

5 csillagos a NOD32

A NOD32 megkapta az informatikai biztonság vezető nemzetközi lapja, az SC Magazine legmagasabb, ötcsillagos minősítését. Az IT-biztonsági szakembereknek szóló magazin a teszt során nem csupán a NOD32 védelmi teljesítményét, de egyéb sajátosságait, használhatóságát, valamint a hozzá kapcsolódó termékleírást, a támogatást és az ár-érték arányt is elemezte.

„Ez a termék jó beruházás, legyen szó szinte bármilyen méretű informatikai környezetről – mondta dr. Peter Stephenson, az SC Magazine technológiai szerkesztője. Bár az ára kissé magas, ezt ellensúlyozza a legteljesebb körben biztosított védelem, valamint az egyszerű kezelhetőség. Összességében elmondhatjuk, hogy kimagaslóan erős termék.”


eMail:
 
"A MI TÚLÉLÉSI TAKTIKÁNK MEGTALÁLNI A HELYZETBÕL KIVEZETŐ FEJLESZTÉSEKET."
STEVE JOBS

ELÉRHETŐSÉGEINK

CRENETS KFT.
1064 Budapest, Vörösmarty u. 73.
EMAIL: support@crenets.com